Wie ben ik

Hanny van Lune

Wie ben ik

Ik ben Hanny van Lune, trotse moeder van 5 kinderen. En ik woon in het mooie Friesland. Ik ben geïnteresseerd in mensen en hun verhalen. Mensen verbinden is mijn passie. En ik leef voor de liefde!

In mijn leven staat de liefde centraal

Liefde voor mijn kinderen, familie en vrienden. Liefde voor heerlijk buiten zijn, vooral op het water. En liefde voor lekker eten! Maar bovenal: liefde voor en tussen mensen!

Mijn verhaal

Ik werkte 25 jaar als juf in het basisonderwijs toen ik mijn eigen bedrijf startte. Dat heb ik onlangs verkocht. In mijn werk vond ik het altijd heel belangrijk en ontzettend mooi om mensen, jong en oud, met elkaar te verbinden. Kinderen met elkaar verbinden door een goede sfeer in de klas te creëren. Maar ook zelf verbinding zoeken met de kinderen door hen écht te zien en te horen. En in mijn eigen bedrijf vond ik onderlinge verbinding binnen het team, maar ook mét het team, heel belangrijk. Verbinding is voor mij een stevige basis voor een goede, gezonde en gelukkige relatie!

A sign saying yes hanging on a line with a wooden peg in a tree

Verbinding & liefde komen samen in mijn werk als trouwambtenaar

Voor mij is het dan ook een eer en een voorrecht om mensen in liefde te verbinden!

Zeggen jullie ‘ja’ tegen mij?

Dan hoeven jullie alleen nog maar ‘ja’ tegen elkaar te zeggen en de mooiste dag van jullie leven te beleven!

-YES!-

“Verbinding & liefde komen samen in mijn werk als trouwambtenaar”

Vier de liefde! Familie, vrienden, liefde… Wat een feest. Met als hoogtepunt de huwelijksceremonie, emotioneel, met humor. En het liefst niet standaard en zeker niet saai. Samen met jullie zorg ik ervoor dat het een onvergetelijke ceremonie wordt waar nog lang over nagepraat wordt!

Mijn gegevens

Love quotes