BABS

Mijn werkwijze

Wooden letters spelling save our date, oregano branches and wed

Laten we kennis maken!

Dat kan het beste zo’n 9 maanden vóór de grote dag. Tijdens een vrijblijvend eerste gesprek maken we kennis met elkaar om te kijken of ik als spreker de dag van jullie leven nóg mooier kan maken! Na het kennismakingsgesprek denken jullie er rustig over na of jullie met mij in zee gaan. Tot die tijd reserveer ik jullie belangrijke datum in mijn agenda.

Samen aan de slag!

Zo’n 6 weken vóór de grote dag spreken we elkaar weer

Love story of beautiful couple

Jullie vertellen mij uitgebreid over jullie levens- en liefdesverhaal. Vanaf jullie eerste ontmoeting, door de tijd heen, tot nu. Dit gesprek duurt een paar uur. Ik wil jullie verhalen immers goed leren kennen. Van tevoren vraag ik jullie een uitgebreide vragenlijst in te vullen. En hoe jullie alles rondom de getuigen, muziek, ringen en andere dingen geregeld willen hebben.

Friends forever!

En met jullie toestemming ga ik ook met een paar van jullie beste vrienden, de getuigen en/of familieleden in gesprek. Ik vraag hen bijvoorbeeld naar leuke, ontroerende of typerende verhalen of anekdotes over jullie als stel. Ook bespreken we of en zo ja, hoe jullie de geloften naar elkaar willen uitspreken. 

Daarna ga ik aan de slag met mijn verhaal!

Want inmiddels heb ik een goed beeld van jullie levens- en liefdesverhaal. Van jullie als stel, hoe jullie in het leven staan en wat jullie dierbare herinneringen zijn. We hebben regelmatig contact in de weken vóór de grote dag.

Alles kan! Het is immers jullie dag, jullie liefde. Ik maak deze dag gráág een stukje mooier!

motivational picture i love life

Ik zorg voor de liefdesceremonie van jullie leven!

Want door tijd, toewijding en aandacht te investeren, kan ik er voor jullie een liefdevolle, verrassende, persoonlijke en onvergetelijke ceremonie van maken! Een ceremonie die liefde ademt en ontroert. Met een goede balans tussen een lach, anekdotes en soms ook een traan. Want soms kunnen mensen er, om wat voor reden dan ook, niet bij zijn. In dat geval kunnen we daar gepast en zonder dat de ceremonie ‘zwaar’ aanvoelt, bij stilstaan. 

Hulp nodig bij jullie geloften? Natuurlijk!

Want soms vinden mensen het lastig om gevoelens goed op papier te zetten. Als jullie daar behoeften aan hebben, help ik jullie bij het opstellen en verwoorden van jullie geloften!

Vier de liefde! Familie, vrienden, liefde… Wat een feest. Met als hoogtepunt de huwelijksceremonie, emotioneel, met humor. En het liefst niet standaard en zeker niet saai. Samen met jullie zorg ik ervoor dat het een onvergetelijke ceremonie wordt waar nog lang over nagepraat wordt!

Mijn gegevens

Love the beach